Mosizni könnyű és menő!

IMG_7379-2
Author picture

A legeslegelső

Életem első, de tényleg legelső blog bejegyzését olvashatod most! 🙂


Hol is kezdjem? Évekkel ezelőtt tudtam már, hogy szeretnék egy saját vállalkozást. Konkrét ötletem sajnos sokáig nem volt. Abban biztos voltam, hogy valami olyasmibe szeretnék kezdeni, ami kapcsolódik a tudatos életmódhoz. Az anyaság számomra meghozta kreativitásom szárnyalását. A gyerekeim jobb jövője érdekében méginkább ezen a vonalon haladtam tovább. Több, mint 3 éve Instagram és YouTube csatornáimon az anyaság minden oldaláról készítek tartalmakat. Ezáltal megnyíltak előttem lehetőségek, megismertem sok olyan nőt, akik inspiráltak.
Van egy 4,5 éves fiam és egy 1,5 éves lányom. Hiába kezdtünk el környezetkímélőbb életmódra áttérni. A fiam születésekor hallani sem akartam a mosható pelenkákról. Abszolút nem nyitottam ilyen irányba. 3 évig volt pelenkás. Megszámolni is rossz, mennyire sok pénzt emésztett fel az eldobható pelusozás. Még rosszabb, hogy mennyire sok hulladékot termeltünk. A kommunális hulladékunk legalább felét a pelenkák képezték. Nem beszélve a szagról. Eleinte vettünk olyan csoda menő szagmentesen záródó “pelus kukát” is, de méreg drága volt bele a zacskó és rengeteg kellett belőle.

Lányommal más volt a helyzet. Rutinosabb anya voltam már és nyitottabb a környezettudatos megoldásokra. Egy barátnőmtől kapott unikornis mintás zsebes pelus volt az első pelenka, amit kipróbáltam. Majd ezt követte több fajta és több márka. Végül a zsebes mosható pelenka mellett döntöttünk!

De a történetünk itt még nem ért véget! Ha kíváncsi vagy a folytatásra, olvashatod a következő blogbejegyzésekben!

“Nem csak te lehetsz hős, hanem a babád is!”

Megosztás

Shopping Cart