Rólam

Szia! Martina vagyok.

Herold Martina vagyok, a Pixyre YouTube csatorna és Instagram oldal szerkesztője. Social Media Managerként dolgozom 2 gyermekem mellett. Az a tapasztalatom, hogy amennyire sokan tartunk az internettől, annyira jó dolgokra is lehet használni.

Ahogy teltek a hónapok, egyre inkább azt éreztem, hogy rengeteg inspirációt nyújt az anyaságban való kiteljesedés. Mégis valami hiányzott. Én nem annak az anyukának készültem, aki majd hordoz, együtt alszik a gyerekeivel. Hosszan szoptat és még a hagyományos hozzátáplálást sem követi. Viszont a gyerekeim és a saját igényeim összegyúrásával mégis az az anya lettem, akire ezek mind igazak.

Fejembe vettem, hogy létrehozok egy oldalt, ahol népszerüsíthetem a mosható pelenkázást. Megszerettethetem azokkal is, akik talán most a soraimat olvasva is felnevetnek: “Én? Soha!” 🙂 Szeretném nektek bebizonyítani, hogy a mosipelusok nagyon is menők tudnak lenni, hasznosak és könnyen kezelhetőek. Nézz körbe az oldalamon és ha bármi kérdésed adódna, keress bátran! 

Azóta (2021-március) létrehoztam egy zárt Facebook csoportot is, ahová minden legalább egyszer nálam vásárolt felhasználó beléphet és elsőként értesülhet az újdonságokról, egyedi kedvezményekről! Már majdnem 200-an vagyunk!

Facebook VIP csoport : “pixyre.hu vásárlói közösség” 

Nem csak Te lehetsz hős, hanem a babád is!

Pixyre

köszönet

Hálásan köszönöm Nektek a motivációt, segítséget és támogatást, hogy ez az oldal létrejöhetett.
Köszönet a barátaimnak és a családomnak, hogy megannyi izgatott napomat jól kezelték és támogattak mindenben.
Shopping Cart