Mosizni könnyű és menő!

Rólam

Szia! Martina vagyok.

Megmutatom neked, hogy mosizni könnyű és menő

Hogyan is kezdődött? Ahogy teltek az évek a gyerekekkel, egyre inkább azt éreztem, hogy rengeteg inspirációt nyújt az anyaságban való kiteljesedés. Mégis valami hiányzott. Én nem annak az anyukának készültem, aki majd hordoz, együtt alszik a gyerekeivel. Hosszan szoptat és még a hagyományos hozzátáplálást sem követi. Viszont a gyerekeim és a saját igényeim összegyúrásával mégis az az anya lettem, akire ezek mind igazak. A mosizást sem terveztem, mégis végül beleszerettem.

Fejembe vettem, hogy létrehozok egy oldalt, ahol népszerüsítem a mosható pelenkázást. Megszerettetem azokkal is, akik talán most a soraimat olvasva is felnevetnek: “Én? Soha!” 🙂 Szeretném nektek bebizonyítani, hogy a mosipelusok nagyon is menők tudnak lenni, hasznosak és könnyen kezelhetőek. Nézz körbe az oldalamon és ha bármi kérdésed adódna, keress bátran! 

Létrehoztam egy zárt Facebook csoportot is, ahová minden legalább egyszer nálam vásárolt felhasználó beléphet és elsőként értesülhet az újdonságokról, egyedi kedvezményekről, illetve lehetőséget nyújtok a már nem használt pelusok eladására is a csoportomban. Ezzel is támogatva a fenntarthatóságot.

Facebook VIP csoport : “pixyre.hu vásárlói közösség” 

Nem csak Te lehetsz hős, hanem a babád is!

köszönet

Hálásan köszönöm Nektek a motivációt, segítséget és támogatást, hogy ez az oldal létrejöhetett.
Köszönet a barátaimnak és a családomnak, hogy megannyi izgatott napomat jól kezelték és támogattak mindenben.
Shopping Cart