több, mint Pelenkázó alátét – LSB x Pixyre kollab

10,500 Ft

Elérhetőség: Készleten

Cikkszám: tekergő LSB x Pixyre Kategóriák: , ,

Megálmodtam egy mintát, melyet a Lilla Sellei Bags csapata tökéletesen megvalósított. Büszke vagyok és izgatott, hogy a webshop kínálata ilyen tökéletes minőségű, magyar termékekkel bővülhetett. ( Magam is lassan 4 éve használom Lilla táskáit, szívből tudom Nektek ajánlani, mindent bírnak 🙂 Lássuk, mit tud ez a termék!

 

Tekergő, több mint pelenkázó alátét – SOFTSHELL LSB x Pixyre

 

A Tekergőt úgy alkottuk meg, hogy egy sokáig használható, multifunkciós darabot kapj, ami a kisbabás kor után is hasznos kelléke lehet a táskádnak. A Tekergő egy softshellből készült, összetekerhető kis “pléd”, amit a pelenkázós korban utazó pelenkázó alátétként használhatsz. Mivel nincsenek rajta plusz zsebek, így később akár plédként a gyerek feneke alá teheted egy tavaszi napon a homokozó szélén, vagy akár egy nyári koncerten, fesztiválon is jól jöhet, ha a földre kell ülnötök. A softshell anyagnak köszönhetően könnyen tisztítható, a sár, szennyeződés nagy része nedves ronggyal is letörölhető, de 30 fokos programon a mosógépbe is nyugodtan bedobhatod.

Csak tekerd össze, dobd a táskádba, és indulhat a tekergés!

Ez a lekerekített szélű pléd szürke-rózsaszín és menta alapon virágmintás softshell anyagból készült és a LSB x Pixyre kollekció tagja. Tekerés utáni rögzítését egy állítható méretű fekete gumi segíti.

 

Az alátét méretei:

szélesség: 44 cm

hossza: 70 cm

 

Tiszítás:

mosógépben 30°-on mosható

Kicsit a termékek születéséről Lilla tollából:

LSB x Pixyre KOLLAB

A legújabb kollaboráció során Herold Martinával, vagyis Pixyre néven ismert kreatív anyukával álmodtunk meg egy közös kollekciót. Martina szerette volna moshatópelenkát forgalmazó shopjának kínálatát hasznos, kiegészítő termékekkel színesíteni, olyan táskákkal, amelyekben mindent magukkal vihetnek az anyukák, és amiben biztonságosan szállíthatják a koszos pelusokat is. Nem is találhatott volna erre tökéletesebb partnert nálunk, hiszen a Lilla Sellei Bags ma ismert webshop létrejöttét a hordozós és moshatópelenkás anyai létem ihlette évekkel ezelőtt. A mi termékeink pont ilyen komplex feladatokra készülnek hozzáadott design értékkel.

Így született a minta

Az ilyen kollaborációs kollekciók mindig egy közös moodboarddal indulnak, ami alapján mi elkészítjük a mintát. Martinának elég határozott elképzelése volt, milyen mintát is szeretne, de az iránymutatás után teljesen szabad kezet adott nekünk. Nagyon örültem, mert elsőre tudunk olyan mintát tervezni, amivel teljes mértékben elégedett volt. Hála a Corvin Rajziskolában online nemrég elvégzett digitális illusztráció kurzusnak ebbe a mintába már nemcsak a grafikus férjem, Ungváry Róbert keze munkája van, hanem már én is bele tudtam nyúlni. 

A végleges, rózsaszín-szürke és menta alapot díszítő virágok és egyéb motívumok nőiesek, de ugyanakkor nem túl csajosak, ráadásul a szürke alapnak köszönhetően kosztűrőek is. Mi imádjuk! Reméljük Ti is szeretni fogjátok!

A kampányfotózás

Tartottunk egy mini fotózást is, ami igazi csajos, feltöltő program volt, ami azt hiszem mindenkire ráfért a fotóstól a sminkesig. Bevallom nagyon jó volt ismét stúdióban fotózni, a karantén miatt volt egy rövidebb kihagyás, így nagyon hiányzott már a munka ezen része. Hasonlóan vélekedett a sminkes, Sipos-Lenkey Annamária is, aki a következőt írta nekem a fotózás után: “Lilla, ez nekem most terápiás volt, annyira köszönöm!!!”

Fotósként sajnos még a modellek instruálását tanulnom kell, Martina pedig kicsit zavarban volt a kamera előtt (nem is értem, mindig a legszebb anyukák vannak a legnagyobb zavarban), de azt hiszem, a két órás fotózás végére teljesen feloldódtunk mindketten a szerepünkben, és szuper képek készültek Martináról és barátnőjéről, Tamiról (őt a Pixyre shop kampányképeiről már ismerhetitek). 

A kollekció május 10-én debütál mindkét shopban, le ne maradjatok!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„több, mint Pelenkázó alátét – LSB x Pixyre kollab” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Shopping Cart